Ciaomilaan.nl

Skypeles is een succes!

Sinds begin september geef ik aan een aantal mensen Skypeles en gelukkig werkt dat geweldig! Eerst was ik bang dat de verbinding met het Italiaanse internet slecht zou zijn, maar niets was minder waar! Na wat proefskypelessen ben ik van start gegaan.

Een duidelijk beeld en geluid zorgen ervoor dat ik mijn leerlingen prima zie en versta. Ook het versturen van documenten, het schriftelijk ondersteunen van de lessen via de chat gaat prima! Dus mocht je de Italiaanse les toch wel erg missen…. ik ben er en neem gewoon even contact op.

3 gedachtes aan “Skypeles is een succes!

  1. annelies Bericht auteur

   Hoi Anita,
   Je hebt het na een kwartier niet meer in de gaten! Geef maar een seintje 🙂
   veel groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *