Ciaomilaan.nl

Milaan/Toscane Blog!

Waarom heet de blog toch Ciaomilaan.nl?
C
iao betekent “hallo” als je iemand tegenkomt en ciao betekent ook “dag” als je weggaat. In juni 2017 kwam ik naar Milaan om daar een nieuw leven te beginnen. Een half jaar later zei ik ciao en vertrok ik deels naar Toscane. Nu leef ik in het beste van twee werelden. 

Hier kun je lezen over het bruisende leven in Milaan maar ik neem je ook mee naar het landelijke leven op het landgoed Montozzi in Toscane in Montevarchi, gelegen in de driehoek tussen Arezzo, Firenze en Siena. Ik vertel je over de heerlijke plaatselijke gerechten en hou je van het dagelijkse leven op de hoogte. 

Verder vertel ik je alles dat je moet weten om een nieuw leven te beginnen in Italië. Wat komt hierbij kijken en wat moet je doen om niet in onverwachte situaties terecht te komen. Want het programma “Ik vertrek” is leuk, maar je wilt hier vast geen hoofdrol in! We kunnen je helpen bij het vinden van praktische oplossingen, bij het zoeken naar de juiste formulieren, bij het leggen van contacten. Kortom als je echt je droom na wilt streven en naar Italië wilt verhuizen, kun je altijd contact met ons opnemen. 

 

 

.