Ciaomilaan.nl

Over mij

Hallo ik ben Annelies!

Mijn naam is Annelies Hazebroek en in juni 2017 ben ik naar Milaan verhuisd.

Nadat ik de tolk/vertaal-opleiding heb gevolgd bij het ITV in Utrecht, heb ik in Nederland ruim 15 jaar met veel plezier lesgegeven in de Italiaanse taal. Ik heb in Cadier en Keer het Istituto per la Lingua Italiana, IPLI, opgericht, dat 5 jaar geleden naar Maastricht verhuisd is. Italiaans en Italië zijn al mijn hele leven mijn grote passie en ik mag me gelukkig prijzen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.

Voor de liefde heb ik Maastricht verruild voor Milaan en daar heb ik geen spijt van! Ik ken Milaan al heel veel jaren en de “schoolreisjes” van IPLI, Istituto per la Lingua Italiana, die ik organiseerde, gingen dan ook eigenlijk altijd naar Milaan. Na een half jaar Milaan wilde ik ook het rustige, landelijke Italië beleven en besloot ik een huis te huren in het landelijke Toscane. In Montevarchi vond ik een droomhuis waar ik nu deels van de tijd woon.

Ondertussen geef ik, nu ik in Italië woon, nog steeds Italiaanse les, maar dan op een interactieve manier, namelijk via Skype. De eerste keer was even wennen maar nu weten veel studenten niet beter en het werkt fantastisch!